Продукція компанії INTEROJO представлена на українському ринку різноманітністю високоякісних м’яких контактних лінз для клієнтів з різними потребами.

Ми пропонуємо гідрогелеві, силікон-гідрогелеві, лінзи з біосумісних матеріалів, а також кольорові контактні лінзи.

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)

 

ОДЯГАННЯ ЛІНЗ

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Morning Q 55UVгідрогелеві лінзи високої чіткості зору з прекрасними оптичними властивостями

О2О2 – дихаючі силікон-гідрогелеві лінзи 3-го покоління з додатковим зволожуючим компонентом

Morning Q BIO біо-орієнтовані контактні лінзи для чутливих очей

Morning Q 38практичні і зручні лінзи високої чіткості зору

PolyVue HDміцні і комфортні контактні лінзи на цілий рік

Morning Q 1-dayкомфортні біо-орієнтовані лінзи високої чіткості зору

O2O2 Toric – дихаючі силікон-гідрогелеві лінзи 3-го покоління з високою киснепроникністю

Adria Festival 1 Tone – комфортні кольорові лінзи для щоденного носіння

Adria Festival 2 Tone – ще більше кольорів на кожен день

Adria 2 Tone – несхожі кольори лінзи для темних очей

Festival Crazyкарнавальні контактні лінзи

Лінзи INTEROJO виготовляються за найсучаснішими передовими технологіями, зокрема HD Vision Design – технологія, яка забезпечує високу чіткість зору.

Місячні контактні лінзи

Interojo Morning Q 55UV

Morning Q 55UV

Місячні контактні лінзи високої чіткості зору

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Morning Q 55UV - це традиційна гідрогелева лінза з досить поширеного матеріалу methafilcon.

Однак, ця лінза відрізняється від інших гідрогелевих лінз в кращу сторону. Насамперед вона дуже комфортна. Вона не підсихає, як це буває з багатьма високогідрофільними лінзами, і залишається вологою до самого пізнього вечора.

Лінза має прекрасні оптичні властивості. Користувачі відмічають значно віщий рівень чіткості зображення в порівнянні з іншими лінзами.

Вона зручна в практичному сенсі - добре одягається, не рветься. Висока міцність цих контактних лінз надає користувачеві можливість носити їх навіть довше гарантованого терміну.

Режим носінняденний, подовжений
термін використання1 місяць
Матеріалmethafilcon A
Вміст води, %55
Проникність кисню, Dk / t24.5
Радіус кривизни, В.С.8.6
Диаметр, D14.2
Товщина по центру, mm0.08
Оптичний диапазон, PWR-20.0...
Наявність УФ фільтрутак
Наявність тонуваннятак
Кількість в упаковці6

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Morning Q 55UV. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

3 переваги лінзи Morning Q 55UV

1. Не сохнуть на протязі дня. Під вечір око людини починає виробляти менше сльози, контактна лінза перестає «плавати» і починає терти. Тому пацієнти вимушені носити з собою змазку, щоб капнути пару крапель в око, коли це трапляється. В лінзах М55 ця потреба зменшена.

2. Зручні в маніпуляціях. На ринку є деякі непогані контактні лінзи які, однак, незручні в маніпуляціях. Ці лінзи – зручні.

3. Мають прекрасну оптику HD. Користувачі, що одягли її після своєї попередньої лінзи, вражені чіткістю зображення.

Interojo О2О2

O2O2

Дихаючі лінзи 3-го покоління

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

O2O2 - силікон-гідрогелеві лінзи третього покоління, з додатковим зволожуючим компонентом для більшого комфорту.
Лінзи третього покоління відрізняються м'якістю і ніжністю. Технічною мовою це називається - низький модуль пружності.

Силікон-гідрогелеві лінзи  О2О2 мають високу киснепроникність і повністю задовольняють тканини ока в необхідній кількості кисню (100 Dk / t).

Для коррекції астигматизму потрібні лінзи значно більшої товщини, ніж сферичні. Дихаючі силикон-гидрогелеві лінзи зберігають підвищену киснепроникність при збільшеній товщині. Тому саме такі лінзи є кращим варіантом для корекції астигматизму, ніж сферичні контактні лінзи. 

Традиційно для INTEROJO, ці лінзи виконані в дизайні HD - висока чіткість зору (High Definition Vision). HD-опція в лінзах INTEROJO настільки якісна, що багато користувачів нерідко бувають здивовані при першому одяганні лінз.

В якості практичной поради рекомендуємо:

  • • застосовувати для силікон-гідрогелевих лінз денний режим носіння - знімати на ніч і щодня очищувати;
  • • замінити лінзи через 7-10 днів, якщо ви застосовуєте безперервний режим носіння.

Режим носінняденний, подовжений
Термін використання1 місяць
Матеріалinnofilcon A
Вміст води, %45
Проникність кисню, Dk / t100
Модуль пружності, MPa0.7
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.2
Товщина по центру, mm0.06
Оптичний диапазон, PWR-12.0...
Наявність УФ фільтруні
Наявність тонуваннятак
Кількість в упаковці6

Читати всі відгуки  »

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи O2O2. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

5 переваг лінзи O2O2

1. Більш м’які, ніж більшість силіконових лінз.

2. Стійки до забруднення. Це важлива властивість, бо забруднення на поверхні лінзи приводять до значного зменшення киснепроникнення.

3. Відповідають формально установленій нормі в потребі кисню для рогівки – 100Dk/t (норма більше ніж 87,7).

4. Не сохнуть на протязі дня.  Ця властивість присутня завдяки тому, що це лінзи третього покоління, в яких матеріал являє собою однорідний мономер без додаткової обробки поверхні.

5. Зручні в маніпуляціях. На ринку є деякі непогані контактні лінзи які, однак, незручні в маніпуляціях. Ці лінзи – зручні.

Interojo Morning Q Bio

Morning Q BІО

Біо-орієнтовані лінзи для чутливих очей

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Morning Q BIO - місячні контактні лінзи з біосумісного матеріалу.

Наші науковці продовжують свої дослідження, намагаючись знайти матеріал водночас комфортний, "дихаючий" і біосумісний.
Статистика (дані по США) показує що більше 20% пацієнтів не сприймають силікон-гідрогелеві лінзи. Отже для таких пацієнтів, а також для тих, хто має надто чутливі очі, лінзи Morning Q BIO є чудовою альтернативою.

Безсумнівною перевагою цих лінз є також той факт, що перехід на них відбувається успішно з будь-якої моделі контактних лінз.

Режим носінняденний, подовжений
Термін використання1 місяць
Матеріалbiohioxifilcon B
Вміст води, %62
Проникність кисню, Dk / t28
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.2
Товщина по центру, mm0.075
Оптичний диапазон, PWR-15.0...
Наявність УФ фільтрутак
Наявність тонуваннятак
Кількість в упаковці6

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Morning Q Bio. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Тримісячні контактні лінзи

Interojo Morning Q 38

Morning Q 38

Практичні і зручні контактні лінзи високої якості

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Morning Q 38 - це практична і економічна модель якісної контактної лінзи.
Матеріал лінзи polymacon забезпечує достатню міцність і невибагливість у догляді.

Лінзи коригують низькі ступені астигматизму.

Технологічний дизайн з використанням передньохвильової аберрометріі Шака Хартмана забезпечує високу сумісність з точеними лінзами.
Лікарі відзначають хороші рухливість і центрування, а пацієнти - комфорт и зручне використання.

Режим носііняденний
Термін використання3 місяці
Матеріалpolymacon
Вміст води, %38.7
Проникність кисню, Dk / t13
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.0
Товщина по центру, mm0.07
Оптичний диапазон, PWR-10.0...
Наявність УФ фільтруні
Наявність тонуваннятак
Кількість в упаковці4

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Morning Q 38. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

3 переваги лінзи Morning Q 38

1. Настільки стійкі до забруднення, що допускають недбале відношення до очищення та зберігання.

2. Зручні в маніпуляціях. На ринку є деякі непогані контактні лінзи які, однак, незручні в маніпуляціях. Ці лінзи – зручні.

3. Мають прекрасну оптику HD. Користувачі, що одягли її після своєї попередньої лінзи, вражені чіткістю зображення.

Річні контактні лінзи

Inerojo PolyVue HD

PolyVue HD

Денні контактні лінзи високої чіткості зору на цілий рік

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

PolyVue HD - річні контактні лінзи для денного носіння, які корегують низьки ступені астигматизму.

Дизайн виконано з використанням передньохвильової аберрометріі Шака Хартмана (патент компанії PolyVue Technology, USA). Цей дизайн забезпечує високу сумісність з точеними лінзами.
Лікарі відзначають хороші рухливість і центрування, а пацієнти - комфорт и зручне використання.

Лінза тонована.
Матеріал лінзи polymacon забезпечує достатню міцність і невибагливість у догляді.

Режим носінняденний
Термін використання8-10 місяців
Матеріалpolymacon
Вміст води, %38.7
Проникність кисню, Dk / t13
радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.0
Оптичний диапазон, PWR-15.0...
Наявність УФ фільтруні
Наявність тонуванняні
Кількість в упаковці1

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи PolyVue HD. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Одноденні контактні лінзи

Morning Q 1-Day

Morning Q 1-day

Біо-орієнтовані лінзи забеспечують комфорт протягом цілого дня

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Morning Q 1-day - контактні лінзи, виготовлені з біо-орієнтованого матеріалу.

У випадку одноденних лінз, організму потрібно щодня адаптуватися до нової контактної лінзи, обволікаючи її поверхню своїми "рідними" біоматеріалами. З лінзами Morning Q 1-day ви не відчуваєте ніякого дискомфорту завдяки спеціальним біо-орієнтованим матеріалам.

Ще однією особливістю цих лінз є те, що вони практично не підсихають аж до вечора, як це буває з багатьма одноденними контактними лінзами. Секрет полягає в додаванні в матеріал лінзи гілауроната натрію - відомого и найкращого природного мастила. Завдяки цьому, в процесі носіння лінза залишається вкритою тонким шаром мастила, яке зменшує випаровування сльози і робить лінзу більш ніжною та слизькою.

Технологічний дизайн з використанням передньохвильової аберрометріі Шака Хартмана забезпечує високу чіткість зору в поєднанні з хорошою посадкою на оці і комфортом.

Лінза має UV-фільтр, важливий елемент захисту очей.

Режим носінняденний
Термін використання1 день
Матеріалbioxifilcon
Вміст води, %58
Проникність кисню, Dk / t27
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.2
Товщина по центру, mm0.08
Оптичний диапазон, PWR-12.0...
Наявність УФ фільтрутак
Наявність тонуваннятак
Кількість в упаковці30

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Morning Q 1-day. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

3 переваги лінзи Morning Q 1-day

1. Мають UV-фільтр – важливий атрибут здоров`я очей.

2. Зручні в маніпуляціях. На ринку є деякі непогані контактні лінзи які, однак, незручні в маніпуляціях. Ці лінзи – зручні.

3. Мають прекрасну оптику HD. Користувачі, що одягли її після своєї попередньої лінзи, вражені чіткістю зображення.

Астигматичні контактні лінзи

Interojo O2O2 Toric

O2O2 Toric

Силікон-гідрогелеві лінзи 3-го покоління

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

O2O2 Toric - силікон-гідрогелеві лінзи третього покоління для корекції астигматизму.
Лінзи 3-го покоління відрізняються м'якістю і ніжністю. Технічною мовою це називається - низький модуль пружності.

Силікон-гідрогелеві лінзи  О2О2 Toric мають високу киснепроникність і повністю задовольняють тканини ока в необхідній кількості кисню (100 Dk / t).

Для коррекції астигматизму потрібні лінзи значно більшої товщини, ніж сферичні. Дихаючі силикон-гидрогелеві лінзи зберігають підвищену киснепроникність при збільшеній товщині. Тому саме такі лінзи є кращим варіантом для корекції астигматизму, ніж сферичні контактні лінзи. 

Для самовстановлення лінзи в необхідне положення на рогівці ока застосовано традиційний та найбільш поширений призматичний баласт.

Лікарі-офтальмологи відзначають зручність роботи з лінзами для досягнення необхідного результату щодо корекції зору.

Режим носінняденний
Термін використання1 місяць
Матеріалinnofilcon A
Вміст води, %45
Проникність кисню, Dk / t100
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.2
Оптичний диапазон, PWR-7.0...
CYL (циліндричний компонент)-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75
AXE (ось циліндра)10°, 20°, 40°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 140°, 160°, 170°, 180°, 30°, 50°, 130°,
Наявність УФ фільтруні
Кількість в упаковці6

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи O2O2-Toric. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Кольорові контактні лінзи

Interojo Adria Festival 1 Tone

Adria Festival 1 Tone

Комфортні кольорові лінзи

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Adria Festival 1 Tone - кольорові контактні лінзи для щоденного носіння.
Ці якісні лінзи є зручними для зняття і одягання, невибагливими у догляді та мають кольори, несхожі на інші.

Лінзи серії Adria представлені в 9-ти різних кольорах.

Кольорові лінзи INTEROJO додадуть свіжість вашим очам і змінять ваш імідж.  

Режим носінняденний
Термін використання2-3 місяці
Матеріалpolymacon + NVP
Вміст води, %43
Проникність кисню, Dk / t18
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.0
Оптичний диапазон, PWR-6.0...
Товщина по центру, mm0.08
Кількість в упаковці2

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Adria. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Interojo Adria Festival 2 Tone

Adria Festival 2 Tone

Кольорові лінзи на кожен день

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Adria Festival 2 Tone - кольорові контактні лінзи для щоденного носіння до 16 годин.

Ці якісні лінзи є зручними для зняття і одягання, невибагливими у догляді і їх можна носити повноцінно весь день як звичайні корегуючі лінзи.

 

Лінзи серії Adria представлені в 9-ти різних кольорах.

Кольорові лінзи INTEROJO додадуть свіжість вашим очам і допоможуть змінити ваш імідж.  

Режим носінняденний
Термін використання2-3 місяці
Матеріалpolymacon + NVP
Вміст води, %43
Проникність кисню, Dk / t18
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.5
Оптичний диапазон, PWR-6.0...
Товщина по центру, mm0.08
Наявність УФ фільтруні
Кількість в упаковці2

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Adria. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Inerojo Adria 2 Tone.

Adria 2 Tone

Кольорові лінзи для темних очей

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Adria 2 Tone - кольорові контактні лінзи для щоденного носіння.

Ці якісні лінзи є зручними для зняття і одягання, невибагливими у догляді та мають несхожі кольори.
Лінзи серії Adria можна носити повноцінно весь день як звичайні корегуючі лінзи.

Лінзи серії Adria представлені в 9-ти різних кольорах.

Кольорові лінзи INTEROJO додадуть свіжість вашим очам і допоможуть змінити ваш імідж.

Режим носінняденний
Термін використання2-3 місяці
Матеріалpolymacon + NVP
Вміст води, %43
Проникність кисню, Dk / t18
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.2
Оптичний диапазон, PWR-6.0...
Товщина по центру, mm0.08
Наявність УФ фільтруні
Кількість в упаковці2

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Adria. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Interojo Festival Crazy

Festival Crazy

Карнавальні контактні лінзи

  • Опис
  • Характеристики
  • Відгуки
  • Інструкція

Свята прикрашають наше життя. А сміх і веселощі роблять нас відкритими, безтурботними і щасливими.

Лінзи Festival Crazy зроблять вашу вечірку веселою і відчайдушної.

 

Режим носінняденний
Термін використання3 місяці
Матеріалpolymacon 
Вміст води, %38.7
Проникність кисню, Dk / t11
Радіус кривизни, B.C.8.6
Диаметр, D14.0
Оптичний диапазон, PWR0.0
Товщина по центру, mm0.07
Наявність УФ фільтруні
Кількість в упаковці1

Читати всі відгуки  »

 

Будь ласка, залиште свій відгук про лінзи Festival Crazy. Нам дуже важлива Ваша думка!

Обов'язкові поля

щоб зв'язатися з Вами, якщо необхідно уточнити деталіми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
ми ніколи не публікуємо Ваших персональних даних
rating fields
Надсилаючи свій відгук, Ви погоджуєтесь з нашими Умовами використання та Політикою конфіденційності

Ця інструкція відноситься до всіх контактних лінз виробництва компанії Interojo, а саме:

Morning Q 55 (контактна лінза щомісячної заміни)

О2О2 (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Toric (контактна лінза щомісячної заміни)

O2O2 Multifocal (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q BIO (контактна лінза щомісячної заміни)

Morning Q 38 (контактна лінза квартальної заміни)

Poly Vue HD (контактна лінза шести місячної заміни)

Adria 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 1 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Adria Festival 2 Tone (контактна лінза квартальної заміни)

Morning Q 1 Day (контактна лінза щоденної заміни)


Одягання лінз

Перед тим, як брати в руки лінзи, добре вимийте руки та просушіть чистим рушником. Візьміть лінзу у долоню та перевірте, щоб вона не містила на собі бруду, подряпин чи залишків косметики. Потім промийте лінзу універсальним розчином і покладіть її на кінчик вказівного пальця. Переконайтеся, що лінза знаходиться у правильному положенні і не перевернута серединою назовні. Інакше краї лінзи не будуть добре прилягати до ока. Якщо лінза одягнута неправильно, це викличе незручність. Вийміть її з ока і, перш ніж спробувати одягнути її знову, переверніть її у потрібне положення і промийте універсальним розчином. Тримаючи повіки відкритими і дивлячись прямо перед собою, помістіть лінзу на центр ока, звертаючи увагу на те, щоб під нею не залишалось повітря. Відпустіть нижню повіку, а потім повільно відпустіть верхню, після чого слід заплющити око. Якщо після одягання лінзи Вам все ж бракує чіткості бачення, можливо, що лінза знаходиться у неправильному положенні, забруднена, або, у випадку з лінзами для корекції зору, на око одягнута лінза, призначена для іншого ока (ліва замість правої). Якщо ж ця проблема залишається, проконсультуйтеся у  свого окуліста. Для одягання другої лінзи, повторіть вищезазначені дії.

 

ЗНЯТТЯ ЛІНЗ

Помийте та висушіть руки. Тримаючи голову прямо, подивіться вгору. Тримайте повіки відкритими і піднесіть до лінзи свій вказівний та великий палець так, щоб Ви могли легко затиснути лінзу між цими двома пальцями і обережно зняти її з ока. Якщо зняття лінзи викликає труднощі, капніть у око декілька краплин заспокійливих крапель для очей, почекайте декілька хвилин і спробуйте зняти лінзу знову.  Після зняття лінзи візьміть її у долоню та очистіть перед тим, як покласти у футляр для лінз.

 

ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ

Чистіть і дезінфікуйте лінзи перед кожним використанням. Перед будь-якими маніпуляціями з лінзами добре вимийте та висушіть руки. Добре промийте і прополощіть лінзу з обох боків, використовуючи універсальний розчин. Для цього Вам слід помістити лінзу у футляр для лінз і наповнити його свіжим універсальним розчином. Повторіть це з іншою лінзою. Бажано завжди мати при собі футляр із універсальним розчином, який Вам стане у нагоді у разі необхідності.

 

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Уникайте надмірного тримання лінз у руках перед їх одяганням. Це може спричинити подразнення та/або запалення очей. Використовуйте косметику для очей після того, як одягнете лінзи. Знімати косметику слід після зняття лінз. Косметичні засоби на основі води менш здатні пошкоджувати лінзи, ніж масляні. Для зберігання лінз не використовуйте проточну воду, слину, саморобні чи будь-які інші нестерильні розчини, окрім запропонованих, і уникайте потрапляння таких речовин на лінзи. Регулярно змінюйте футляр для лінз. Не носіть лінзи під час плавання, це може викликати подразнення очей. Уникайте потрапляння в очі лосьйонів, кремів або спреїв. Не носіть лінзи у середовищі, в якому присутні хімікати, надмірна забрудненість повітря та висока температура (при користуванні феном).

Після зняття лінз з очей, помістіть їх в універсальний розчин щонайменше на 6 шість годин або на ніч(крім Morning 1Day). Якщо Ви не користуєтесь лінзами довгий час, змінюйте універсальний розчин щотижня для збереження їх стерильності. Не одягайте лінзи при подразненні чи почервонінні очей. Не тримайте лінзи всю ніч у соляному розчині, це не захистить їх від мікроорганізмів або інфекцій. Якщо ви відчуваєте незручність або сухість в очах, зніміть лінзи і промийте їх універсальним розчином. Потім зачекайте декілька хвилин і спробуйте одягти лінзи знову. Якщо проблема не зникла, зніміть лінзи та порадьтеся зі своїм окулістом. Не носіть лінзи більше ніж 6-8 годин на день. Не обмінюйтесь лінзами з іншими людьми, це може викликати різні інфекції. Не рекомендується спати з одягнутими лінзами. Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, краще проконсультуйтеся зі своїм окулістом. Не використовуйте пошкоджених футлярів для лінз. У разі виникнення запалень, патологій та інфекцій, сльозоточивості та/або обмеженої чутливості рогової оболонки, хвороб або алергій, при яких не бажане користування контактними лінзами або засобами догляду за ними, неможливості дотримання необхідної гігієни догляду та очищення контактних лінз, а також при виникненні необхідності прийому препаратів, несумісних з користуванням лінзами, зверніться до лікаря.

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ

Якщо Ви ніколи раніше не користувались контактними лінзами, радимо Вам спочатку одягати їх на дві години, поступово збільшуючи час користування, але не більше ніж 8 годин на день.

 

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Користування цими лінзами може спричинити наступні ускладнення: сльозоточивість, відчуття присутності стороннього тіла в очах, почервоніння очей, чутливість до світла, важкість дивитися вгору, надмірне кліпання повіками, затемнене бачення, надмірна рухливість лінзи. У всіх цих випадках рекомендується консультація окуліста.

У рідких випадках може викликати виразку рогової оболонки ока, що може призвести до погіршення зору. Недотримання гігієни та перевищення рекомендованої кількості годин користування лінзами на день може спричинити розвиток виразкового кератиту. Курці мають більш вищий ступінь ризику захворювання виразковим кератитом.

 

Дата останнього перегляду 02.09.2020

Ви можете придбати контактні лінзи INTEROJO у нашого офіційного представника в Україні компанії Likon, в інтернет-магазинах та в оптиках вашого міста.